Min bog

Sofia Manning´s forord:

Jeg mødte første gang Dorthe, da hun tog min coachuddannelse i 2004.Med det samme kunne jeg se, at her var en, allerede meget kompetent,kvinde, der ville komme til at bruge alt det hun kunne, og alt det hunville lære på sin vej, på en måde, som ville komme til at gøre en storforskel i eget og andres liv.

Dorthe er én man har lyst til at spørge til råds. Hun er vis,klog og har humor og dybde kombineret på en sjælden elegant facon.Med “Ramt af stress” har Dorthe formået at skabe et inspirerendelettilgængeligt værk til dig, der enten oplever stress lige nu,arbejder med mennesker, der er ramt af stress, eller måske blot villære noget om emnet.

Jeg kan på det varmeste anbefale bogen, som jeg læste på kun to dage, fordijeg fandt den så lettilgængelig, praktisk og brugbar.

Kærlig hilsen Sofia Manning

Uddrag fra bogen….

Når vi mennesker går ned med stress, føles det næsten som om, verden går i stå, og alt håb forsvinder. Det er meget ubehageligt, og vi føler os sårbare. Negativiteten og håbløsheden tager over, og det er svært for os, hvis ikke umuligt at se vejen ud af problemerne.

Det er netop på det tidspunkt, bogen giver størst udbytte at læse. Netop når du tvivler mest på, om stressen nogen sinde forlader dig og din krop igen, og om du overhovedet kommer til at arbejde som tidligere. Men fortvivl ikke. Du kan sagtens få et godt liv efter stress, også et liv, der er meningsfyldt og udfordrende. For stress går over. Når du ved hjælp af eftertanke finder ud af, hvad der stresser dig, kan du tage dine forholdsregler, så du undgår stress fremover. Det handler om at ændre på tanke- og handlemønstre, som ikke længere er gode for dig.

Ramt af stress viser dig vejen tilbage på jobbet på en enkelt og lettilgængelig måde. Du får konkrete øvelser og håndgribelige råd og redskaber til at reducere stress. Med eksempler i massevis skaber du forståelse for, hvad du personligt kan gøre for at komme af med din stress.

Bestil bogen her

Prisen er kr. 148,00 + porto

Du modtager konto nr. til overførsel af beløbet, og derefter sendes bogen. Du kan også betale via mobilepay på 3025 5142.

Fra mig til dig - helt gratis

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Modtag gratis redskaber, tips og gode råd til håndtering af din stress. 

+ 1 kapitel af bogen “Ramt af Stress” – en guide til stressramte.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her, som udelukkende inspirerer dig til bedre trivsel.

Du kan altid afmelde dig igen