Persondatapolitik

Dataansvarlig:

Dine oplysninger bliver udelukkende håndteret af dataansvarlig:

Dorthe Lenbroch

v/www.dorthelenbroch.dk

Drechselsvej 2B

8600 Silkeborg

m: 30255142

dl@dorthelenbroch.dk

Nyhedsbrev:

Hvis du er tilmeldt nyhedsbrevet, har du samtidig givet samtykke til, at jeg må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Jeg beholder din e-mailadresse, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør mig opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra mig. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Enten ved at benytte linket i bundet af nyhedsbrevet til afmelding eller ved at skrive til mig på dl@dorthelenbroch.dk.

I forbindelse med håndtering af nyhedsbreve, anvender jeg mailchimps som 3. Part, og de lever fuldt op til persondataforordningen, der trådte i kraft den 25. maj 2018.

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt:

Ved køb af ydelser som bøger, coaching, stresscoaching eller foredrag via mailen: dl@dorthelenbroch.dkeller min hjemmesides kontaktformular vil du indtaste en række personoplysninger, herunder særligt:

  • Dit navn/firmanavn
  • Din adresse
  • Mailadresse
  • Telefonnummer

Disse personoplysninger behandler jeg i forbindelse med bekræftelse af køb og fakturering. Regnskabsmaterialet skal, ifølge lovgivningen gemmes i 5 år. Herefter bliver oplysningerne slettet.

Personlige forløb:

Noter mm fra personlige forløb bliver opbevaret bag lås i 3-5 måneder, hvorefter alle noter bliver makuleret. Har vi udvekslet elektronisk materiale, slettes det også efter forløbets ophør.

Indsigelser:

Du kan til enhver tid anmode mig om indsigt, modtagelse, berigtigelse eller sletning af personoplysninger, når det jeg er tilmeldt, er afsluttet.

Dorthe Lenbroch – marts 2020

Fra mig til dig - helt gratis

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Modtag gratis redskaber, tips og gode råd til håndtering af din stress. 

+ 1 kapitel af bogen “Ramt af Stress” – en guide til stressramte.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her, som udelukkende inspirerer dig til bedre trivsel.

Du kan altid afmelde dig igen