Referencer

Hvad siger kunderne...

“Dorthe har hjulpet mig med at takle nogle store faglige udfordringer, som jeg stod overfor – og gjort mig i stand til at håndtere dem. Med hendes sparring og perspektiv blev jeg i stand til at rumme min usikkerhed i den aktuelle opgaveløsning, men også i høj grad at indse mine egne styrker og værdsætte dem. Jeg er kommet til Dorthe med store og små problemstillinger og er hver gang gået lettet og opløftet fra en session og har følt mig bedre rustet til at håndtere dem efterfølgende.”

Maria Vandborg, Ringkøbing-Skjern kommune

“Da jeg påbegyndte samtaler hos Dorthe i efteråret, var jeg træt, lidt opgivende og tæt på en sygemelding følte jeg. Hos Dorthe fik jeg sat mine udfordringer i perspektiv, jeg fik fokus på at holde mig på egen bane halvdel, fik lært at videregive opgaver, som ikke er mine, fokus på korte sætninger og ikke mindst, at fralægge mig ansvar, som ikke er mit. Efter 5 samtaler er jeg fyldt med ny energi, overskud og nye ressourcer. Kan varmt anbefale Dorthe”. 

Jeanette Thøgersen, Herning Kommune

”Jeg har flere gange – og i flere forskellige virksomheder – entreret med Dorthe Lenbroch i forbindelse med medarbejdere, der har været stressede og haft brug for hjælp. I alle tilfældene har Dorthes arbejde med medarbejderne resulteret i, at medarbejderne er kommet tilbage på arbejdspladsen igen med fornyet energi og arbejdsglæde og en værdifuld erfaring og konstruktiv viden om, hvordan de fremover undgår at komme i en lignende situation. Medarbejderne har alle givet udtryk for en meget stor tillid til Dorthe og har alle været meget glade og taknemmelige for det forløb, de har været igennem hos hende.” 

Dorte Steen, HR- og administrationschef hos M2Film ApS

Hårdt ramt af stress og angst kom jeg til dig for snart 2 år siden.

Med dine egne erfaringer i rygsækken fandt jeg endelig en at kunne tale med, som med stor oprigtighed og empati har kunnet forstå mig. Du har lært mig at acceptere min situation, givet mig brugbare redskaber til at kunne være i det og altid været der til at coache, ikke mindst når jeg har haft mest brug for det. Du har givet mig tryghed og håb på, at der en vej ud af stress med alt, hvad det indebærer. 

Du har hjulpet mig til at lære at forstå mig selv bedre, hvorfor jeg reagerer, som jeg gør, og hvad der udløser det. Du har skabt overblik i et kaos og bidraget til, at jeg ved egen hjælp gradvist har kunnet genopbygge mig selv.

Lars, nøgleperson i det private erhvervsliv

Jeg var ikke klar over hvordan jeg overhovedet skulle komme videre, finde mig selv, mit ståsted, i den verden som bare kørte stærkere og stærkere uden at jeg kunne komme med. Jeg var ved at drukne i egne og andres forventninger. Jeg var stresset – en sygdom jeg ikke selv anerkendte.

Til min første samtale med Dorthe, havde jeg for det første, INGEN forventning. For det andet kunne Dorthe sætte ord på en masse følelser jeg havde, som der var rigtig svære at beskrive, hun kunne forstå hvordan jeg havde det. Dorthe gav mig rammer i mit eget liv, så jeg kunne holde hverdagen ud og faktisk nyde mine dejlige børn og vidunderlige mand. Dorthe kunne fortælle mig alt det jeg formåede, bedst som jeg ikke synes jeg kunne noget.

Jeg har lært at sætte mine egne forventninger ned, få i-tale-sat det som fylder for mig, bede om rammer for en stor opgave. Dorthe har givet mig en masse værktøjer for at få mig til at ”føle mig rigtig” i forhold til omverdenen. Jeg har sommetider rystet på hovedet af mig selv, fordi vi har talt om et emne og Dorthe har stillet spørgsmål og lige der; ud af min egen mund kommer det svar, som jeg har haft brug for at høre. Jeg har bare ikke selv kunne finde frem til det.

Dorthe er et hjertevarmt menneske, som jeg finder enormt professionel og kompetent. Det har været en hård, men lærerig proces som jeg er taknemmelig over at have været igennem, guidet af Dorthe.

Louise Christoffersen, HedeDanmark

“For et år siden, da alt brændte på i forhold til mit job, blev jeg af min leder sendt til en samtale hos Dorthe. Selv om jeg brugte det meste af den første samtale på at tude, fik jeg allerede der en rigtig god oplevelse med Dorthe. 

Dorthe har en fantastisk evne til at spørge ind til det allerinderst af ens tanker, og til at udfordre den måde, man gør tingene på, og – som selv om det tydeligvis ikke fungerer – fortsætter med at gentage det.

Selv om det lyder som en kliché, laver Dorthe en direkte kobling til den måde, man er vokset op på, og forbinder den med de tanke- og reaktionsmønstre, man har som voksen, og det er en kæmpe øjenåbner. 

I min proces med at få arbejds- og privatliv til at hænge sammen, har jeg opdaget, at når det hele brænder på – og det gør det stadig – siger jeg til mig selv “Hvad ville Dorthe sige, hvis hun var her nu”. Og så ved jeg godt, hvad den rigtige beslutning er. Dorthe taler ikke en efter munden, og det har jeg heller ikke behov for, når det handler om at håndtere et travlt arbejdsliv.

Af og til kan en time hos hende være lige så hård som en time i fitnesscentret, men hjerne og sjæl har heller ikke behov for mindre motion end resten af kroppen.

Dorthe får mine varmeste anbefalinger, og jeg glæder mig til næste besøg.

Henriette, ansat i det private 

“Jeg har haft fornøjelsen af et coachingforløb hos Dorthe Lenbroch. Dorthes stærke passion for at hjælpe mig videre, hendes udtalte empati og hendes skarpe blik for mine problemstillinger/muligheder har gjort en verden til forskel for mig og mit hverdagsliv. Jeg kan varmt anbefale Dorthe Lenbrochs arbejde som coach.” 

Mette Gosmer, tidligere Danske fragtmænd

“Dorthe er vores fortrukne samarbejdspartner inden for coaching. Dorthe nyder stor tillid på vores arbejdsplads i kraft af hendes etiske standard og høje faglige kompetence inden for området. Dorthe har opnået tilfredstillende resultater i samarbejde med de medarbejdere, hvor den årlige medarbejder udviklingssamtale har afdækket behov for personlig udvikling”.

Bo Bresson; People & Culture manager, Vestas Blades

“I’ve used Dorthe in relation to my company and my private life, where she has coached me. She is very concentrated and focused on getting the best output for you – and sees what you don’t. She gave me tools to move on and I still use them. Beside the tools, talk and coaching, to be with Dorthe was for me, like being with an smiling and empathic angel.
I will give her my best recommandations”

Kirsten Adler, fotograf 

Nogen gange møder man det helt rigtige menneske på det helt rigtige tidspunkt i sit liv.

At blive coachet af Dorthe er en givtig, varm, personlig, professionel og usentimental oplevelse. I løbet af mine samtaler har jeg fået kendskab til mig selv og mine arbejdsmønstre og redskaber til at ændre dem der er uhensigtsmæssige. Det hjælper mig til at kunne håndtere situationer, der før ville have presset mig. Nu er det mig der bestemmer og ikke stressen!

Kirstine Kvist Jacobsen

På fem gange har vi nået omkring og igennem frustration, overvældethed, afmagt og forladthed. Store følelser har været på spil, og næsten ingen energi har jeg haft til at håndtere dem. Hver gang har dialogen med dig givet mig en retning, en gnist af håb og en oplevelse af at kunne få luft igen. Vi talte og skrev – og det alt for komplekse blev såre enkelt og ”lige til at gå til”.

Annette, leder i det offentlige

Du gav mig et værktøj, som jeg ikke kan beskrive, det hele startede jo med at bestemmelsen om at jeg skulle tage til møde med dig var truffet uden min viden.  Jeg syntes det var noget opreklameret med coach, MEN jeg må sande det var en god beslutning, jeg så ikke selv hvor jeg var på vej hen, med arbejdsdage på 10-12 timer på det tidspunkt i næsten to år,  du hentede mig ned, bragte ved samtaler mig til at forstå, at jeg ikke skulle glemme mig selv og jeg skulle huske der var et ord der hed nej,  Jeg har lært at bruge ordet, sikkert ikke ofte nok hvis du skulle bestemme ;-),  når tingene bliver lidt for hektiske, tænker jeg på vores samtaler, trækker vejret dybt, så kører det hele igen.  Jeg kan ikke sige du gav mig det og det, men du lærte mig at lytte til mig selv.

Lena Persen, debitorchef, Danske Fragtmænd

Det Dorthe gjorde for mig, var at møde mig præcist dér, hvor jeg mentalt befandt mig. Her var ingen forkerte tanker eller følelser og Dorthe fastholdt mig i troen på, at nedturen en dag ville vende.

Vi arbejdede sammen  om det og det var en fantastisk forløsning ikke at stå alene om at definere ikke bare årsagerne til stress nedbrudet men også redskaberne til dels at komme ud på den anden side – dels til at undgå at det skulle ske igen.

Dorthe ville sikkert i sin beskedenhed sige, at det var mig selv, der gjorde arbejdet. Men Dorthe fik vendt min tankegang i retning af, at det ikke var mig, der var noget galt med – men derimod situationen omkring mig. Takket være Dorthe kan jeg give følgende råd videre: Lær at sige nej.

Jan Lund Dalgreen

Dorthe og jeg har haft 8 coach sessioner af 1-1 1/2 times varighed. 

Kendetegnet for alle sessioner er, at Dorthe og jeg har fokuseret på en aktuel udfordring, jeg stod overfor i min hverdag som leder. Sessionerne foregår i en rigtig god atmosfære, hvor vi kommer meget ind på den aktuelle udfordring, men samtidig har fokus på kontinuiteten i min ledelsesstil. 

Udbyttet fra sessionerne har altid været gode og har hver gang givet mig et redskab med hjem til håndtering af den aktuelle udfrodring.

En stor styrke i Dorthes coaching er, at hun udfordrer min ledelsesstil samtidig med, at hun er tro mod mine synspunkter. Det gør, at de løsninger vi sammen kommer frem til også fungerer i hverdagen, når jeg anvender de nye redskaber.

Jeg vil derfor gerne anbefale Dorthe til andre, som har behov for en god konstruktiv coaching.

Carsten Thorsø Nielsen, Regnskabschef EG A/S

Samtalerne med Dorthe hjalp mig til at få hold på mig selv. At finde glæden frem – se på de ting, der lykkes! Det jeg laver, skal give mening, så NEJ og PYT er ord, der oftere kommer ud af min mund end før. Jeg finder små lykkedepoter – oplevelser og møder, som jeg kan glæde mig til og glæde mig over, når de har fundet sted. Så er det meget lettere at komme videre!

Iben, leder i det offentlige

Uden din hjælp var jeg ikke kommet så langt som jeg er idag. Har det super og har fået energien tilbage. Har lært rigtig meget om mig selv – tror det går nu, men passer på mig selv og tænker mig meget om og mærker efter i maven, om jeg har lyst.

Ella, salgsassistent

I en meget svær periode af mit liv med svær stress, så tingene omkring mig noget mørke ud, men ud af tunnelen kom Dorthe med et lys, og det lys holdt hun meget højt foran mig i min kamp for at blive rask igen og komme på den anden side af stressen.

Dorthe er en fantastisk stress coach og menneske. Hun er meget mere end en coach, som sidder på den anden side af bordet, og hjælper en, når man har en session med hende. Hun følger op på, hvordan man har det, og hvordan det går med stress arbejdet. Hun husker, når der sker nogle ting i ens hverdag, og så får man en dejlig lille sms, som betyder rigtig meget. Dorthes bog ”Ramt af stress..” har givet min nogle uundværlige værktøjer til at arbejde med min stress på.

Samtidig har Dorthe en vidunderlig humor, og netop humoren betyder meget, når man er stressramt.

Uden Dorthe var jeg ikke der i mit liv, hvor jeg er nu. Jeg er glad for, at hun stadigvæk hjælper mig, nu hvor jeg er på vej tilbage i arbejde igen efter 3½ måneds stresssygemelding.

Helle Bervig, Danske Handicaporganisationer

Da jeg blev sygemeldt med stress anbefalede en kollega mig Dorthe – jeg kontaktede hende, og allerede fra første gang følte jeg mig mere end velkommen. Dorthe er dygtig til, at skabe et rum med tryghed og højt til loftet, så jeg som klient føler mig på sikker grund, og får lyst til at læsse alle de tunge sten af skulderen. Dorthe er knivskarp til at læse mellem linjerne, og hun er god til at sætte finger på hvad der er det vigtige i forhold til arbejdet med stressen. Hun er meget professionel i sin tilgang til mig som klient, men aldrig mere end der også sniger sig små historier fra hendes eget liv med ind i samtalerne – det kan jeg personligt godt lide, så bliver ikke så højtragende og formelt. Jeg har altid følt en oprigtig interesse fra Dorthes side i min velbefindende, og hendes måde at sige goddag og farvel på har været en vigtig del af forløbet for mit vedkommende.

Dorthe har været god til og skarp på, at give mig nogle brugbare redskaber, som jeg har kunnet bruge i mit arbejde med stressen – de fleste af redskaberne er så gode og effektive,  at jeg efter min raskmelding stadigvæk bruger dem aktivt i hverdagen i kampen mod en 100 % stressfri hverdag.

Anja Sørensen, Pædagog

“Forløbet hos Dorthe har været yderst positivt. Det var dejligt at få afløb for de ting jeg havde kæmpet alt, alt for længe med. Ved hjælp af samtaler med Dorthe, fik det mig til at tag nogle beslutninger, som har lettet min hverdag meget, en af dem var at opsige mit samarbejde med min tidligere business partner. Stressen har langsomt forladt mig, men vender indimellem tilbage og når den gør det, er jeg mere klar over, hvad jeg skal gøre, for at komme tilbage til en god balance, hvor jeg aldrig tidligere havde tænkt det kunne være stressrelateret”.

Ung mand med selvstændig virksomhed

Jeg har de sidste 4 år med jævne mellemrum brugt Dorthe som coach – arbejdsmæssigt som privat, når jeg ikke har set mig i stand til at komme videre selv. I trygge rammer og med sit rolige og behagelige væsen formå 

Dorthe altid at finde “den sten, der gnaver i skoen”, og selvom samtalerne ofte kommer vidt omkring, slipper Dorthe altid fokus på problemstillingen. 

Dorthe har gennem tiden bl.a. hjulpet mig gennem en fyring, dødsfald i nær familie samt opstart af egen virksomhed – og hver gang forsynet mig med mod, fremsynethed og værktøjer til videre færd frem.

Anette, privat kunde

Tusind tak for din støtte, råd og vejledning, jeg har været utrolig glad for at gå hos dig. Du har virkelig hjulpet mig meget og jeg er glad for at jeg endelig er “mig selv” igen (dog en meget bedre udgave af mig selv:-)) Jeg vil til en hver tid opsøge dig igen hvis jeg får behov for det.

Maiken, Silkeborg

Dorthe Lenbroch hjalp mig med at få overblik over nogle destruktive mønstre i mit liv. Sammen med andre tiltag i fritiden og i arbejdslivet gav forløbet mig styrke til og tro på kampen for det gode arbejdsliv.

Susanne Midtiby,  Arriva

Vores samtaler har været en meget stor hjælp i min afklaringsproces. Du har givet et virkelig skarpt og nødvendig uvildigt blik på min situation. Din sparring har uden tvivl været med til at skabe klarhed i forhold til mine videre skridt. 

Også i forhold til min lederrolle, har du undervejs givet mig flere konkrete forslag til ændringer i min tilgang til opgaverne, som jeg kan se virker – og som jeg vil tage med i mit fremtidige (arbejds-) liv. TAK FOR DET!

Skoleleder, Midtjyllands

Jeg har været til 2 samtaler hos Dorthe, og jeg er meget imponeret over, hvor effektivt hun får spurgt til det centrale i min problemstilling. Hun danner sig hurtigt et overblik og forklarer klart og uden omsvøb. Hun er god til at gøre det praktisk og nemt at tale om selv svære ting, og det er dejligt at få en seddel med hjem, hvis man nu skulle glemme, hvad det er, der skal arbejdes med.

Dorthe er uhøjtidelig på den fede måde, og er ikke bange for at bruge sig selv og hendes historie for at fremme forståelsen af et givent problem.

Gitte, selvstædig fysioterapeut

Mit samarbejde med Dorthe startede egentlig med et afbud… … afbud pga. manglende overskud til uddannelsen til stressmentor.  I stedet begyndte jeg på samtaler hos Dorthe, som stille og roligt fik mig til at se på mig selv og mine reaktionsmønstre med langt større selvrespekt og forståelse. Dorthes umiddelbare og fordomsfrie rummelige imødekommenhed, empati og omsorg fik mig til at føle mig set og forstået – på en måde jeg ikke selv var i stand til. Dorthe lærte mig det vigtige i at prioritere mig selv og gav mig simple redskaber til at ’turde’ sige nej og mærke mine egne behov. Med Dorthes hjælp vandt jeg overskuddet og selvtilliden tilbage – og fik efterfølgende taget uddannelsen til stressmentor. Mødet med Dorthe har haft stor betydning for mig – både professionelt og privat – og jeg kan på det varmeste anbefale Dorthe.

Anette Munk Thuesen, Teamleder HR drift og service, Danske Fragtmænd

Den eneste virkelige hjælp, en ven kan yde, er at holde et spejl op foran dig, hvor du kan se et prægtigt spejlbillede af dig selv.

George Bernard Shaw

Fra mig til dig - helt gratis

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Modtag gratis redskaber, tips og gode råd til håndtering af din stress. 

+ 1 kapitel af bogen “Ramt af Stress” – en guide til stressramte.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her, som udelukkende inspirerer dig til bedre trivsel.

Du kan altid afmelde dig igen